Joo siis lauantai meni ihan reisille.. Tuli mussutettua koko viiden tunnin automatka jotain ja siihen lisäksi vielä mummulassa vaikka mitä.. Sunnuntai meni aluksi ihan hyvin, söin kakkua vain pikkuisen siivun ja kahvia päälle, mutta kun tulimme kotiin niin sitten tuli vedettyä epämääräinen lukumäärä kaikkea :(!  Ja tänäänkin söin hesen pehmiksen! MIKÄ MUN ON?! Pystyn hyvin olemaan syömättä vaikka koko päivän, mutta jos pitää syödä jotain, niin sitten en saa pidettyä itseäni kurissa ja tulee vedeltyä niiin paljon kaikkea, että ihan hävettää...

 

Niin että possumunkki: Ei mennyt niinkuin piti, mutta ehkä tää tästä :)! . Ja ei mua heikota, olin joskus sellasella kitukuurilla että litkin viikon pelkkää fun-light mehua, Sen viikon jälkeen ei pikkusyömisillä ole heikotellut:D. Paha vain että kuurista ei ollut mitään hyötyä... Kiloja lähti vain kaksi ja tilalle tuli viisi... ja lihakset heikkeni ja selluliitti tuli näkyviin.

Ajattelin muutenkin muuttaa nyt ainakin hetkeksi laihdutus taktiikkaa. Kävin asken lenkillä ja tunne oli ihana kun jakoin juosta koko lenkin hirveän nopeasti kun olin syönyt hyvin. Ajattelin jos muuttaisin suunnitelaa näin: Saan syödä 2000Kcal asti mitä tahansa RUOKAA kaikkina päivinä viikossa, Kun harrastan liikuntaa saan syödä jotakin "herkkua" päälle (ei kuitenkaan enempää kuin 2000-2500Kcal/päivä) ja lauantaina on karkkipäivä:). Tällä on tarkoitus lisätä puhtia treeniin ja lihasmassaa ja polttaa rasvaa. Sitten pääsiäisen jälkjeen voin rueta taas miettimään uudestaan. Miltäs kuulostaa? Musta aika hyvältä:D.

Öitää - Zinago